VEILEDNING OVER TELEFON

MINE PRISER MED VIPPS
  • 20 min. samtale  kr   500,-
  • 30 min. samtale  kr   700,-
  • 45 min. samtale  kr   950,-
  • 60  min samtale  kr 1250,-
Denne tjenesten er for deg som ønsker veiledning/reading over telefon. Send en sms til  93022550  for å avtale en tid som passer.
Du vippser beløpet på forhånd.
Velkommen!

Sammen med klarsyn bruker jeg Alister Crowley`s tarot stokk og numerologi

Media har hatt en viktig rolle med programmer som f.eks. Den 6. sans som viser ulike talenter av klarsyn. Bruk av klarsynte har blitt mer utbredt og akseptert. Jeg mener denne åpenheten skaper bevissthet omkring egen intuisjon og kanskje har vi blitt bedre på å lytte til vår egen magefølelse.

Jeg får mange henvndelser og jobber med dette på heltid. Her er noen eksempler på hvorfor mennesker kontakter meg;

 

- bekreftelser på egen intuisjon

- få klarhet rundt en vanskelig arbeidssituasjon

- egen spiritutell utvikling

- valgsituasjoner man havner i

- hvorfor relasjoner har kjørt seg fast  

- hva som skal til for å løse en konfliktsituasjon

- utforske hindringer som holder deg tilbake fra å realisere egne mål

- hvordan realisere en drøm man ønsker å oppnå

- om egne klarsynte evner

- når livet har kjørt seg fast og man ikke finner veien videre

- når man føler at man gjentar sine "negative" mønster

- støtte i en vanskelig fase i livet

      

KLARSYN

Jeg er født klarsynt og mitt spesialfelt er mellommenneskelige relasjoner av både privat og forretningsmessig karakter, spirituell utvikling og selvutvikling. Jeg har kunder fra alle samfunnslag og det er givende å kunne hjelpe mennesker i alle faser i livet. Jeg formidler det jeg ser og ofte belyser jeg situasjoner som gjør det enklere å ta valg. En del tar kontakt for å få bekreftet sin egen magefølelse. Når jeg tuner meg inn kan jeg få informasjon på ulike måter. Det varierer fra person til person. Har du spørsmål klar på forhånd så får du mer ut av en reading. En del kunder opplever at de får healing under en samtale.

 

Flere og flere oppdager hvor nyttig og givende en konsultasjon med klarsyn kan være. På tilbakemeldinger fra kunder hører jeg ofte at en samtale har vært avstressende, kunder har fått økt energi, indre glede, balanse og harmoni, flere innsikter om seg selv, økt selvfølelse, fått klarhet rundt en vanskelig situasjon i arbeid eller privat, en god støtte i en utfordrende fase i livet, innsikter om egen intuisjon, bare for å nevne noen.

 

Mine utdannelser har gitt meg faglig tyngde og integritet med tanke på kunders tillit til den jobben jeg gjør.

 

På veien mot mitt yrke som klarsynt veileder og healer har jeg tatt ulike kurs og utdannelser for å kvalifisere meg og finpusse mine evner. Jeg startet først med kurs (I, II og III) i klarsyn hos Jette Harthimmer. Videre tok jeg selvutviklingskurs hos Inge Ås på ILIANA akademiet over et par år. Så forsatte jeg med livsveilederutdannelsen ved samme akademi og avsluttet med kurs i etikk og klientbehandling. For å supplere har jeg tatt NLP Practitioner utdannelsen hos Else Aarsund.

 

Healing er en del av å jobbe som energiarbeider så jeg har også tatt healingutdannelse ved ILIANA akademiet og i den forbindelse tok jeg grunnmedisin anatomi og fysiologi ved Sirius Naturterapeutisk Skole i Haugesund.

 

Nå har jeg jobbet profesjonelt i ca 10 år. I denne perioden har jeg også jobbet i media i et år hvor jeg spådde med tarotkort på direktesendt tv i Sverige. Det trivdes jeg veldig godt med og dette har gitt meg enda en interessant erfaring.


Med jevne mellomrom deltar jeg også på alternativmesser rundt om i landet, og setter stor pris på å møte nye mennesker.

 

Jeg er ærlig når jeg ser og jeg tar mitt arbeide som klarsynt energiarbeider seriøst.  

 

Dette året tar jeg Trance Healing kurs I og II, ved Arthur Findlay College i England.
Klikk her for å se en liten film fra høyskolen.
Å være student her gjør at biter faller på plass samtidig er det stas at det finnes en
høyskole for healere, medium og klarsynte.

 

Velkommen til en samtale

 

Taushetsplikt er en selvfølge og alt vi snakker om forblir mellom oss.

Aleister Crowley

Aleister Crowley var en mystiker og magiker som profilerte seg som dikter, sjakkspiller, fjellklatrer og forfatter. I løpet av sitt liv greide han å bli både berømt og beryktet. Som magiker og mystiker reformerte han og fjernet mye av overtroen som preget teknikkene som følger i kjølvannet til disse retningene.

Thoth Tarot er et spådommende tarotstokk malt av Lady Frieda Harris i henhold til instruksjoner fra Aleister Crowley. Crowley refererte til dette dekket som The Book of Thoth, og skrev også en 1944-bok med den tittelen beregnet for bruk med tarotstokken.

"Tarot og numerologi skjerper den 6. sans og hjelper meg og holde fokus. Symboler, farger og tall har alle vibrasjoner og energi som stimuerer det tredje øyet". Selvfølgelig kan man jobbe uten hjelpemidler noe som krever mer tid og konsentrasjon.

Bruk av mine tjenester skal ikke erstatte ordinær behandling i offentlig helsevesen, men er ment som et supplement.

Hva er numerologi?

 

Enkelt sagt er numerologi en studie av tall i livet ditt. Du kan avdekke informasjon om verden og også hver enkelt person ved å bruke Numerologi. Numerologi blir sett på som et universelt tall for språk. Hvis du er kjent med astrologi, kan du kanskje forstå litt numerologi; det ligner på ganske mange måter, men man bruker en annen metode for å få informasjon og innsikt: Tall. Numerologi er ideen om at universet er et system, og når de er brutt ned, sitter vi igjen med de grunnleggende elementene, som er tall. Disse tallene kan deretter brukes til å hjelpe oss til bedre å forstå verden og oss selv som individer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 (11 .22 .33)

Thoth spilte mange viktige og fremtredende roller i egyptisk mytologi, for eksempel å opprettholde universet, og å være en av de to guddommene (den andre er Ma'at) som sto på hver side av Ras solbark. I den senere historien til det gamle Egypt ble Thoth sterkt assosiert med voldgift av gudstvister, magisk kunst, skrivesystemet og dommen over de døde