Media har hatt en viktig rolle med programmer som f.eks. Den 6. sans som viser ulike talenter av klarsyn. Bruk av klarsynte har blitt mer utbredt og akseptert. Jeg mener denne åpenheten skaper bevissthet omkring egen intuisjon og kanskje har vi blitt bedre på å lytte til vår egen magefølelse.

Jeg får mange henvndelser og jobber med dette på heltid. Her er noen eksempler på hvorfor mennesker kontakter meg;

 

- bekreftelser på egen intuisjon

- få klarhet rundt en vanskelig arbeidssituasjon

- innsikt om egne evner

- egen spiritutell utvikling

- valgsituasjoner man havner i

- hvorfor relasjoner har kjørt seg fast  

- hva som skal til for å løse en konfliktsituasjon

- utforske hindringer som holder deg tilbake fra å realisere egne mål

- hvordan realisere en drøm man ønsker å oppnå

- om egne klarsynte evner

- når livet har kjørt seg fast og man ikke finner veien videre

- når man føler at man gjentar sine "negative" mønster

- støtte i en vanskelig fase i livet

      

KLARSYN

 

Jeg er født klarsynt og mitt spesialfelt er mellommenneskelige relasjoner av både privat og forretningsmessig karakter, spirituell utvikling og selvutvikling. Jeg har kunder fra alle samfunnslag og det er givende å kunne hjelpe mennesker i alle faser i livet. Jeg formidler det jeg ser og ofte belyser jeg situasjoner som gjør det enklere å ta valg. En del tar kontakt for å få bekreftet sin egen magefølelse. Når jeg tuner meg inn kan jeg få informasjon på ulike måter. Det varierer fra person til person. Har du spørsmål klar på forhånd så får du mer ut av en reading. En del kunder opplever at de får healing under en samtale.

 

Flere og flere oppdager hvor nyttig og givende en konsultasjon med klarsyn kan være. På tilbakemeldinger fra kunder hører jeg ofte at en samtale har vært avstressende, kunder har fått økt energi, indre glede, balanse og harmoni, flere innsikter om seg selv, økt selvfølelse, fått klarhet rundt en vanskelig situasjon i arbeid eller privat, en god støtte i en utfordrende fase i livet, innsikter om egen intuisjon, bare for å nevne noen.

 

Mine utdannelser har gitt meg faglig tyngde og integritet med tanke på kunders tillit til den jobben jeg gjør.

 

På veien mot mitt yrke som klarsynt veileder og healer har jeg tatt ulike kurs og utdannelser for å kvalifisere meg og finpusse mine evner. Jeg startet først med kurs (I, II og III) i klarsyn hos Jette Harthimmer. Videre tok jeg selvutviklingskurs hos Inge Ås på ILIANA akademiet over et par år. Så forsatte jeg med livsveilederutdannelsen ved samme akademi og avsluttet med kurs i etikk og klientbehandling. For å supplere har jeg tatt NLP Practitioner utdannelsen hos Else Aarsund.

 

Healing er en del av å jobbe som energiarbeider så jeg har også tatt healingutdannelse ved ILIANA akademiet og i den forbindelse tok jeg grunnmedisin anatomi og fysiologi ved Sirius Naturterapeutisk Skole i Haugesund.

 

Nå har jeg jobbet profesjonelt i ca 10 år. I denne perioden har jeg også jobbet i media i et år hvor jeg spådde med tarotkort på direktesendt tv i Sverige. Det trivdes jeg veldig godt med og dette har gitt meg enda en interessant erfaring.


Med jevne mellomrom deltar jeg også på alternativmesser rundt om i landet, og setter stor pris på å møte nye mennesker.

 

Jeg er ærlig når jeg ser og jeg tar mitt arbeide som klarsynt energiarbeider seriøst.  

 

Dette året tar jeg Trance Healing kurs I og II, ved Arthur Findlay College i England.
Klikk her for å se en liten film fra høyskolen.
Å være student her gjør at biter faller på plass samtidig er det stas at det finnes en
høyskole for healere, medium og klarsynte.

 

Velkommen til en samtale

 

Taushetsplikt er en selvfølge og alt vi snakker om forblir mellom oss.

18209643_658762600978080_569532176_o.jpg
Kjærlighet
Jobb og karriere
Selvutvikling
Spirituell utvikling
Show More
Konsultasjon på telefon er til alle som ønsker veiledning og ikke har mulighet til å besøke min klinikk i Bergen.
Velkommen til en god samtale.

VEILEDNING OVER TELEFON

 
MINE PRISER MED VIPPS
Prisen er inkl. mva
  • 10 min. samtale  kr 250,-
  • 20 min. samtale  kr 500,-
  • 30 min. samtale  kr 650,-
  • 45 min. samtale  kr 950,-
  • 60  min samtale  kr 1250,-
Denne tjenesten er for deg som ønsker veiledning/reading over telefon.
Send en sms til 93022550 for å avtale en tid som passer.
Du vippser beløpet på forhånd.
Velkommen!

Bruk av mine tjenester skal ikke erstatte ordinær behandling i offentlig helsevesen, men er ment som et supplement.

Jeg setter stor pris på en tilbakemelding fra deg.

Ikke minst er det interessant å lese for besøkende på nettsiden.

 

Du velger selv om du ønsker å sende meg en mail:-)

Vil du å være anonym eller kun bruke ditt fornavn blir dette respektert. Klikk her for å sende:-)

For en dame du er, som å snakke med en gammel god venninne, de som vet det meste om meg. Fantastisk at det var du som ble den første klarsynte jeg kontaktet. Helt utrolig hvor treffende du er i beskrivelsene av mine!
Så godt å få avklart bekymringer. Mulig jeg har små problemer i forhold til andre, men for meg var det til å gå utover nattesøvn. Du ble min livbøye i dag, lett å snakke med, var helt på banen med en gang. Og så klar og rett frem i talen, ikke til å misforstå budskapet. Sånn liker jeg. Kommer nok til å ringe ved en seinere anledning. You made my day. Tusen takk!!

Hege

Samtalene mellom meg og Hilde Karin har vært Omega for meg! Nesten litt redd for tanken om at jeg ikke hadde blitt introdusert for henne! Det hadde vært forferdelig haha uff. Men jeg har vel selv funne meg frem til henne etter de mange samtalene jeg hadde med min frisør ( Camilla) der hun selv hadde vært i kontakt med Hilde. Tok jammen meg noen år før jeg turdet å oppsøke en klarsynt. Føler meg heldig først og fremt! Men jeg har vel egentlig i mange mange år og som liten ønsket å komme i kontakt med det åndelige og spesielt med en klarsynt. Det var på en måte et mål jeg hadde i livet. Måle nådd! :D Uansett når jeg hører mine egne veninner snakke om hvor trist de har blitt pågrunn av en fyr eller jobb osv så tenker jeg bare at de burde ta kontakt med Hilde Karin. Ikke alle som tror på det. Jeg ønsker bare mine venninner det beste i livet. Og sammen kan vi ha det fantastisk og frisk sammen. Så jeg har anbefalt de til å ta kontakt, men de gjør som de vil. Jeg kan jo nesten ikke tvinge de heler haha Noen av de hadde virkelig hatt godt av det! :D Jeg er i allefall ekstremt overveldet over alt dette her! Om folk lurer.. så er mitt svar; Ja! folkens dette er på ekte! Så ekte som overhode er mulig å komme. Så ekte som å få vann i tryne. Dette er rett fra naturen sin side! Og vi er en del av det. Da er jo det naturlig ikke sant? Som dyr i naturen. ;) Tusen takk Hilde Karin. Du er en vakker sjel og dette kan du! ;D

 

Thank you!

 

Jeg benyttet meg av Hilde Karin sin tjeneste når jeg følte at energinivået mitt var på vei nedover og jeg ikke klarte stoppe det. Våknet oftere og oftere med en følelse av tomhet og tristhet. Var så uvant for meg å føle det slik, jeg som er så PÅ. Ny startet bedrift, sjonglerte mellom 3-4 jobber, mann og barn. Livet er jo bare så spennende! Så kom alle disse vanskelige følelsene, jeg forstod ingenting og kjente meg maktesløs. En morgen jeg våknet var alt enda tristere enn før. Jeg nektet  å ha det slik, så jeg ringte Hilde Karin. Det var så godt å kunne ha et annet menneske å snakke med. En som kunne SE og fange opp mitt energinivå og hvilke blokkeringer jeg slet med. Hun stilte spørsmål som gav meg refleksjoner og som utfordret meg til å ta nye valg. Hun gav råd og tips om hvordan jeg kunne ta et skritt frem og bli kvitt blokkeringene i meg. Det har nå gått 3 uker, og energinivået har snudd!! Det ble ikke gjort over natten, det er jeg som må gjøre jobben og ta gode valg for meg. Hilde Karin  gav meg det lille dyttet jeg trengte og hun styrket troen på meg selv! Jeg kan virkelig anbefale Hilde Karin, hun er klok, seriøs og treffsikker.

 

Anita

Av alle klarsynte jeg har snakket med skiller Hilde-Karin seg ut. Går ikke rundt grøten. Tør å svare på de du egentlig lurer på. Ærlig når det gjelder kjærlighet som vi alle ønsker svar på. Ikke bare snakker om ting for å overtale meg om sine evner, men får meg til å tenke på hva som egentlig betyr noe. Setter ting i  perspektiv og er meget treffsikker. Jeg bruker henne som en bekreftelse i mitt liv. Hun ser ofte hva jeg tenker og når man ser hele bildet, blir livet ikke så konkret, men mere spennende.
De føles som å snakke med en som har kjent meg lenge. Og ikke minst ser på tingene med humor og får meg alltid til å se lysere på livet etter en samtale.

Er evig takknemlig for den hjelp jeg har fått.

 

-Caroline