shutterstock_204000331.jpg
cartas-tarot-png-2-Transparent-Images.pn

TAROTREADING OVER TELEFON

MINE PRISER
 • 20 min. samtale  kr  500,-
 • 30 min. samtale  kr  700,-
 • 45 min. samtale  kr   950,-
 • 60  min samtale  kr 1250,-

Denne tjenesten er for deg som ønsker veiledning/reading over telefon. Send en sms til  93022550  for å avtale en tid som passer. Du vippser beløpet på forhånd før du ringer meg opp. Vi snakkes:-)

Media har hatt en viktig rolle med programmer som f.eks. Den 6. sans som viser ulike talenter av klarsyn. Bruk av klarsynte har blitt mer utbredt og akseptert. Jeg mener denne åpenheten skaper bevissthet omkring egen intuisjon og kanskje har vi blitt bedre på å lytte til vår egen magefølelse.

Jeg får mange henvndelser og jobber med dette på heltid. Her er noen eksempler på hvorfor mennesker kontakter meg;

 

 • bekreftelser på egen intuisjon

 • få klarhet rundt en vanskelig arbeidssituasjon

 • egen spiritutell utvikling

 • valgsituasjoner man havner i

 • hvorfor relasjoner har kjørt seg fast  

 • hva som skal til for å løse en konfliktsituasjon

 • utforske hindringer som holder deg tilbake fra å realisere egne mål

 • hvordan realisere en drøm man ønsker å oppnå

 • om egne klarsynte evner

 • når livet har kjørt seg fast og man ikke finner veien videre

 • når man føler at man gjentar sine "negative" mønster

 • støtte i en vanskelig fase i livet

 • hvor man står i sin egen tidslinje m.m.

      

KLARSYN

Jeg er født klarsynt og mitt spesialfelt er mellommenneskelige relasjoner av både privat og forretningsmessig karakter, spirituell utvikling og selvutvikling. Jeg har kunder fra alle samfunnslag og det er givende å kunne hjelpe mennesker i alle faser i livet. Jeg formidler det jeg ser og ofte belyser jeg situasjoner som gjør det enklere å ta valg. En del tar kontakt for å få bekreftet sin egen magefølelse. Når jeg tuner meg inn kan jeg få informasjon på ulike måter. Det varierer fra person til person. Har du spørsmål klar på forhånd så får du mer ut av en reading. En del kunder opplever at de får healing under en samtale.

 

Flere og flere oppdager hvor nyttig og givende en konsultasjon med klarsyn kan være. På tilbakemeldinger fra kunder hører jeg ofte at en samtale har vært avstressende, kunder har fått økt energi, indre glede, balanse og harmoni, flere innsikter om seg selv, økt selvfølelse, fått klarhet rundt en vanskelig situasjon i arbeid eller privat, en god støtte i en utfordrende fase i livet, innsikter om egen intuisjon, bare for å nevne noen.

 

Mine utdannelser har gitt meg faglig tyngde og integritet med tanke på kunders tillit til den jobben jeg gjør.

 

På veien mot mitt yrke som klarsynt veileder og healer har jeg tatt ulike kurs og utdannelser for å kvalifisere meg og finpusse mine evner. Jeg startet først med kurs (I, II og III) i klarsyn hos Jette Harthimmer. Videre tok jeg selvutviklingskurs hos Inge Ås på ILIANA akademiet over et par år. Så forsatte jeg med livsveilederutdannelsen ved samme akademi og avsluttet med kurs i etikk og klientbehandling. For å supplere har jeg tatt NLP Practitioner utdannelsen hos Else Aarsund.

 

Healing er en del av å jobbe som energiarbeider så jeg har også tatt healingutdannelse ved ILIANA akademiet og i den forbindelse tok jeg grunnmedisin anatomi og fysiologi ved Sirius Naturterapeutisk Skole i Haugesund.

 

Nå har jeg jobbet profesjonelt i ca 10 år. I denne perioden har jeg også jobbet i media i et år hvor jeg spådde med tarotkort på direktesendt tv i Sverige. Det trivdes jeg veldig godt med og dette har gitt meg enda en interessant erfaring.


Med jevne mellomrom deltar jeg også på alternativmesser rundt om i landet, og setter stor pris på å møte nye mennesker.

 

Jeg er ærlig når jeg ser og jeg tar mitt arbeide som klarsynt energiarbeider seriøst.  

 

Dette året tar jeg Trance Healing kurs I og II, ved Arthur Findlay College i England.
Klikk her for å se en liten film fra høyskolen.
Å være student her gjør at biter faller på plass samtidig er det stas at det finnes en
høyskole for healere, medium og klarsynte.

 

Velkommen til en samtale

 

Taushetsplikt er en selvfølge og alt vi snakker om forblir mellom oss.

Alister Crowley tarot kort

Sammen med klarsyn bruker jeg numerologi, Alister Crowley og Raider White tarot stokk.

Raider White tarot kort
external-content.duckduckgo.com.png
Tarot
Klarsyn, pinealen, det tredje øyet

Hva er numerologi?

 

Enkelt sagt er numerologi en studie av tall i livet ditt. Du kan avdekke informasjon om verden og også hver enkelt person ved å bruke Numerologi. Numerologi blir sett på som et universelt tall for språk. Hvis du er kjent med astrologi, kan du kanskje forstå litt numerologi; det ligner på ganske mange måter, men man bruker en annen metode for å få informasjon og innsikt: Tall. Numerologi er ideen om at universet er et system, og når de er brutt ned, sitter vi igjen med de grunnleggende elementene, som er tall. Disse tallene kan deretter brukes til å hjelpe oss til bedre å forstå verden og oss selv som individer.

Mestertall: 11-22-33