Bevissthetsskifte / Oppvåkning

WWG1WGA

Tarot by Janine and Navy Seal Michael Jaco, discloses multiple lifetimes fighting the DS. This lifetime counts for us all to win. (Klikk på play)

Mel K & Renowned International Journalists Benjamin Fulford Unlock Truth 6-18-2021

AIRLINES OPEN TALKS ON BANNING VACCINATED FROM FLYING - 150,000 VACCINE DEATHS HIDDEN FROM PUBLIC

https://www.bitchute.com/video/q0uXNYmEqYp6/

Carrie Madej og jeg snakker AI, transmenneskelige og alt som er galt med den injeksjonen

Klikk på bilde:-)

 2020 09 17 Sharing a flashback in the here and now AS IT HAPPENS https://www.youtube.com/watch?v=Zdrjn2YXaPg

DR. JUDY MIKOVITS AND DR. ROBERT YOUNG : SURVIVING THE VAX

May 28th, 2021

Screenshot_2021-05-15 Del Bigtree Interv

Del Bigtree Interviews 3 Medical Professionals Incapacitated By Covid Injections

https://www.bitchute.com/video/SCK8z35eHZxd/

Screenshot_2021-05-14 Dr Sherri Tenpenny
Screenshot_2021-05-24 Are U S and Milita

Michael Jaco (Navy Seal) og Janine Morigeau (Tarotbyjanine)

Screenshot_2021-04-26 BitChute is a peer
Screenshot_2021-05-24 KERRY INTERVIEWED
index.jpg

KLIKK PÅ BILDE eller HER

Med Bed - Healing Teknologi

 

Disse teknologiene som har vært skjult fra menneskeheten i årevis, blir spådd å ha helbredende evner for et bredt spekter av sykdommer. Avhengig av sengen, skanner sengen kroppen din omtrent som en MR, basert på målingene den mottar gjennom AI (Artificial Intelligence), bestemmer datamaskinen hva som skjer inne i kroppen din og gir en diagnose, basert på diagnosene teknologien fortsetter å helbrede deg. For helbredelse på grunnnivå må du sørge for at cellene dine fungerer optimalt.

Screenshot 2021-07-09 at 10-12-25 John Baxter Discusses Med Beds, Tesla Energy Healing Tec
Screenshot_2021-03-21 STONE MIKOVITS O Y
Screenshot_2021-02-27 Welcome - Sacha St
Screenshot_2021-03-23 Dolores Cahill int
Screenshot_2021-03-23 Human Genome 8 and
Screenshot_2021-04-02 MUSICIANS FIND THE
Screenshot_2021-02-11 CV-19 Shot With Dr

Reinette Senum og Dr. Tenpenny

klikk på bilde eller her

Klikk på bilde

Planet-of-the-Humans-CENSORED-Stamp.jpg
snapshot.jpg
Screenshot_2021-04-02 Charlie Freak with

Klikk her eller på bilde

DJ Mark Devlin er en britisk klubb og radio-DJ og musikkjournalist, som spesialiserer seg i svart / dansemusikk i sine mange former. De siste årene har Mark begynt å snakke om de mørke kreftene som har manipulert musikkbransjen i flere tiår. Dette førte til utgivelsen av boken Musical Truth i 2016, med Volume 2 som fulgte tidlig i 2018. Hans debutroman, The Cause & The Cure, ankom tidlig i 2020.

Screenshot_2021-04-02 Musical Truth.png
Screenshot_2021-04-05 Dr Sherri Tenpenny
external-content.duckduckgo.com.jpg

KLIKK HER

XFactor Winner Altiyan Childs Risks His Life & Exposes EVERYTHING - MUST WATCH

Gratis film

'Vaccine' Depopulation - A Must Watch - David Icke Dot-Connector Videocast

XFactor Winner Altiyan Childs Risks His Life & Exposes EVERYTHING - MUST WATCH

SENSURERT på YOUTUBE, du finner den lenger oppe på siden her....

The Sound of Freedom er fortellingen om den virkelige livs kamp mot handel med barn. Filmen dokumenterer historiene til virkelige mennesker som bekjemper handel med barn. Det skildrer den virkelige livets rekognosering, raid og frigjøring av barn for å redde dem fra global sexhandel. Den er produsert av Eduardo Verástegui, som også spiller rollen som "Paul", en medkriger mot handel med barn. Regissert av Alejandro Monteverde og filmet i Cartagena, Colombia, forventes Sound of Freedom å bli utgitt i 2020.

index.jpg
youtubeThumbnail-1-960x536.jpg
default.jpg
index.jpg
unnamed.jpg
VisBildeServlet.jpg
index.png
CC 3D.webp
Screenshot_2021-02-17 Chapter 45 Italy’s

Michael Tellinger shares the UBUNTU Movement's motivational and inspiring plan of action to convert our small towns into places of abundance and prosperity for all and to liberate all of humanity from the economic slavery imposed on us by the banking elite. This video includes the inspiring intro and simple the plan of action that can achieve this without any opposition, resistance or violence - by using the tools that enslave us as tools of liberation. But we need to find one small town where the people, the mayor and the council agree to do this. If you know a small town that is ready for such a makeover email Michael or Emma on contact@ubuntuplanet.org Join the UBUNTU Movement - become a seed of consciousness in your area. www.ubuntuplanet.org

Screenshot_2021-02-06 Michael Tellinger,

Klikk på bilde:-)

Michael Tellinger,

Charlie Freak Join up the Dots with Charlie Ward

Nye plattformer

static1.squarespace.com.jpg

Alternativbransjens NETFLIX

Gaia tilbyr den største online kilden med bevissthetsutvidende videoer - over 8000 informative og opplysende filmer, originale programmer, yoga og meditasjonskurs og mer du ikke finner noen andre steder.

Originale serier

Gaia produserer dusinvis av eksklusive, originale serier om emner du ikke finner i de vanlige mediene - universets natur, eldgamle visdom, uforklarlig, alternativ helbredelse og mye mye mer.

Prisvinnende dokumentarer og filmer

Gaias bibliotek med tusenvis av kritikerroste dokumentarer, inspirasjonsfilmer og tankevekkende shorts tilgjengelig når som helst og hvor som helst.

Yoga og meditasjonskurs

Hundrevis av yoga- og meditasjonskurs for å få fleksibilitet, energi og bedre søvn undervist av ekspertlærere. For hvert nivå, fra nybegynner til avansert.

Se på hvilken som helst enhet

Bruk samme konto og medlemskap for TV, stasjonær PC og alle mobile enheter. I tillegg kan du laste ned videoer til enheten din for å se offline senere. www.gaia.com

BitChute er en nettbasert tjeneste for deling av videoer som bruker peer-to-peer-teknologi. Selskapet ble grunnlagt av Ray Vahey, som har beskrevet BitChute som en måte å unngå sensur og fjerning av videoer av etablerte tjenester som YouTube. Den første videoen på BitChute ble lagt ut 3. januar 2017. BitChute er den nye plattformen som mange flytter til nå som sensuren på andre plattformer er så streng.

https://www.bitchute.com/

Telegram er en sky-basert direktemelding, videokonferanse og IP-telefoni-tjeneste med ende-til-ende-kryptering for hemmelig chat, der den sky-baserte chat-en bruker klient-server/server-klient kryptering. Telegram har mange flyttet til som er fjernet fra andre plattformer.

https://telegram.org/

DuckDuckGo er en søkemotor som legger vekt på personvern, og det å unngå filterboblen som skapes av personlig tilpasset søk. DuckDuckGo skiller seg fra andre søkemotorer ved ikke å lage profiler av brukerne, og ved å vise brukerne de samme søkeresultatene for de samme søkeordene.

https://duckduckgo.com/

LondonReal-scaled-900x206.png

London Real startet som en podcast i 2011 som en motgift mot de bedøvende effektene av vanlige medier, ved å tilby et alternativt perspektiv på dagens hotteste emner via dybdeintervjuer med et mangfoldig utvalg av inspirerende gjester. Den åpne og ærlige tilnærmingen som grunnlegger og programleder, Brian Rose, vedtok raskt, med London Real anerkjent som en pioner i den elektroniske medierevolusjonen. London Real vokste til en hengiven fanbase, hvorav mange ba om veiledning og veiledning. ’Realers’ håper å starte sin egen podcast, gjøre lidenskapen om til en bedrift, forbedre livsstilen eller ta presentasjonsevnene sine til et nytt nivå.

https://londonreal.tv/

BrandNewTube.com er en plattform for videodeling. Vi fokuserer på nyheter fra hele verden. En plattform som ikke vil undertrykke dine meninger.

https://brandnewtube.com/