top of page

Helgekurs med Tarot over 2 dager.

Med minimum 6 deltakere kommer jeg gjerne og holder et kurs i tarot. Ta gjerne kontakt på mail med forespørsel dersom dette er interessant

for Dere.
Ha en strålende dag!

Akvarell Butterfly 18
the-wild-unknown-tarot-14554.jpg
4624cb47e1a668098ea4ee1f47b17cbc.png

Rider Waite og Thoh tarot stokker er begge kortstokker som er kanalisert til oss mennesker fra universet. Du kan si disse er en gave som er ment som et verktøy og assistanse for oss. Tarot kort som verktøy vibrerer på en frekvens på 500/1000 som står for kjærlighet. Direkte kanalisert, gjennom 2 forskjellige kvinner, derfor er disse de beste å bruke når du skal lære deg tarot. De inneholder universell symbolikk og språk som appellerer naturlig til dine evner. Begge disse stokkene er de ypperste til bruk og navigering i livet når man trenger det. Disse to ulike stokkene hjelper deg å kanalisere informasjon som kommer fra den du leser sitt høyere selv, som du skal formidle. For å gjøre en god reading må ditt eget ego ut av veien så det ikke preger den readingen du gjør. Å kunne litt om numerologi og astrologi er også veldig nyttig om du skal gjøre dette profesjonelt. Tarot kortene i seg selv inneholder både astrologi, numerologi, symboler og farger.

Jeg vil også nevne at å legge kort på seg selv byr på veldig store utfordringer så det anbefales ikke. Av en eller annen grunn så er det så å si umulig å gjøre reading på seg selv. Profesjonelle tarot readere har sin egen klarsynt reader som de bruker.

Det finnes hundrevis av vakre tarot stokker av ulike slag å få kjøpt men disse er bare det, for de fleste, vakre og kunstneriske. Det er derfor det er vanskelig å få en god relasjon eller forbindelse til disse kortene. Jeg har ofte hørt fra personer at det er vanskelig å lære seg tarot. Egentlig ikke, det du behøver er riktig verktøy. Jeg anbefaler at du starter med Raider White eller Thoth så blir dette mye mer spennende og lærerikt. Du vil oppdage mestring og at disse "snakker" til deg og din intuisjon. La din intuisjon bestemme hvilken tarot stokk du skal velge av disse to jeg har nevnt her.

Tillit er også nøkkelen til suksess i tarotverden. At man formidler det som kortene viser og forholder seg nøytral til informasjonen. Kunsten er å formidle og ikke selv påvirke informasjon man får inn.

PS! De vakre og kunstneriske stokkene kan man gjerne bruke når man har lært seg tarot skikkelig. 

Tarot
shutterstock_314314073-1.jpg

KURS INTERESSESKJEMA

Ta kontakt

Takk for innsendingen din!

Skjermbilde 2022-02-13 030418.png
4624cb47e1a668098ea4ee1f47b17cbc.png
crystal_ball.png
Screenshot_2020-07-03 Arnaklinikken(1).p

Velkommen

til Tarotkurs med klarsyn

i Oldendalen i Stryn

27. og 28. juni 2020 med

Tarot reader

Hilde-Karin

69682_Crowley_Thoth_Tarot_Deck_Small_1.j