Velkommen til hildekarin.no

 

 Flere og flere oppdager hvor nyttig og givende en konsultasjon med klarsyn kan være.

På tilbakemeldinger fra kunder hører jeg ofte at en samtale har vært avstressende, kunder har fått økt energi, indre glede, flere innsikter om seg selv, økt selvfølelse, fått klarhet rundt en vanskelig situasjon i arbeid eller privat, en god støtte i en utfordrende fase i livet, innsikter om egen intuisjon, bare for å nevne noen.

Mitt spesialfelt er mellommenneskelige relasjoner av både privat og forretningsmessig karakter, spirituell utvikling og selvutvikling.

 

Velkommen til en samtale.

Mvh

Hilde-Karin

Jeg støtter Dyrebeskyttelsen Norge Bergen og Hordaland  med min grasrotandel og jeg håper at jeg kan inspirere andre til å gjøre det samme

Du kan enkelt støtte med å sende SMS:

Grasrotandelen «988 712 698» til 60000

TEMA JEG BELYSER OG TJENESTER JEG TILBYR

Show More

Nye plattformer!

static1.squarespace.com.jpg

Alternativbransjens NETFLIX

Gaia tilbyr den største online kilden med bevissthetsutvidende videoer - over 8000 informative og opplysende filmer, originale programmer, yoga og meditasjonskurs og mer du ikke finner noen andre steder.

Originale serier

Gaia produserer dusinvis av eksklusive, originale serier om emner du ikke finner i de vanlige mediene - universets natur, eldgamle visdom, uforklarlig, alternativ helbredelse og mye mye mer.

Prisvinnende dokumentarer og filmer

Gaias bibliotek med tusenvis av kritikerroste dokumentarer, inspirasjonsfilmer og tankevekkende shorts tilgjengelig når som helst og hvor som helst.

Yoga og meditasjonskurs

Hundrevis av yoga- og meditasjonskurs for å få fleksibilitet, energi og bedre søvn undervist av ekspertlærere. For hvert nivå, fra nybegynner til avansert.

Se på hvilken som helst enhet

Bruk samme konto og medlemskap for TV, stasjonær PC og alle mobile enheter. I tillegg kan du laste ned videoer til enheten din for å se offline offline senere. www.gaia.com

Velkommen til Earth Heroes TV!

Vårt oppdrag er å støtte opphøyelsen av menneskelig bevissthet, gjennom forsettlige videoer som inspirerer til positive endringer. På denne kanalen finner du livsforanderlige dokumentarer, utdanningsserier fra eksperter innen deres felt, yogalærere i verdensklasse, permakultureksperter og oppmerksomhetspraksis som vil forvandle ditt sinn, kropp og ånd til et høyere nivå av bevissthet. Utforsk intervjuer, samtaler, kurs og originale show som alle hjelper deg med å bli en inspirerende forandringsskaper.

https://earthheroestv.com/

BitChute er en nettbasert tjeneste for deling av videoer som bruker peer-to-peer-teknologi. Selskapet ble grunnlagt av Ray Vahey, som har beskrevet BitChute som en måte å unngå sensur og fjerning av videoer av etablerte tjenester som YouTube. Den første videoen på BitChute ble lagt ut 3. januar 2017. BitChute er den nye plattformen som mange flytter til nå som sensuren på andre plattformer er så streng.

https://www.bitchute.com/

DuckDuckGo er en søkemotor som legger vekt på personvern, og det å unngå filterboblen som skapes av personlig tilpasset søk. DuckDuckGo skiller seg fra andre søkemotorer ved ikke å lage profiler av brukerne, og ved å vise brukerne de samme søkeresultatene for de samme søkeordene.

https://duckduckgo.com/

LondonReal-scaled-900x206.png

London Real startet som en podcast i 2011 som en motgift mot de bedøvende effektene av vanlige medier, ved å tilby et alternativt perspektiv på dagens hotteste emner via dybdeintervjuer med et mangfoldig utvalg av inspirerende gjester. Den åpne og ærlige tilnærmingen som grunnlegger og programleder, Brian Rose, vedtok raskt, med London Real anerkjent som en pioner i den elektroniske medierevolusjonen. London Real vokste til en hengiven fanbase, hvorav mange ba om veiledning og veiledning. ’Realers’ håper å starte sin egen podcast, gjøre lidenskapen om til en bedrift, forbedre livsstilen eller ta presentasjonsevnene sine til et nytt nivå.

https://londonreal.tv/

Telegram er en sky-basert direktemelding, videokonferanse og IP-telefoni-tjeneste med ende-til-ende-kryptering for hemmelig chat, der den sky-baserte chat-en bruker klient-server/server-klient kryptering. Telegram har mange flyttet til som er fjernet fra andre plattformer.

https://telegram.org/

index.png

BrandNewTube.com er en plattform for videodeling. Vi fokuserer på nyheter fra hele verden. En plattform som ikke vil undertrykke dine meninger.

https://brandnewtube.com/

JOBB OG KARRIERE

Go to link