top of page
Hilde-Karin Stamneshagen

Jeg setter stor pris på en tilbakemelding fra deg!

Det er alltid hyggelig og nyttig å få tilbakemeldinger på den jobben

man gjør. Ikke minst kan det være interessant å lese for besøkende på nettsiden.

 

Vil du å være anonym eller kun bruke ditt fornavn blir dette respektert.

På forhånd tusen takk for din respons :-)

 

22.01. 2024

Jeg synes Hilde-Karin er for det første et fantastisk medmenneske, og en flink veileder. Hun forklarer ting nøye, og tydelig. Hun har hjulpet meg mye gjennom en tøff tid, og vært tilgjengelig, noe jeg setter STOOOR pris på. Hilde-Karin er dyktig, erfaren og god, hun tar seg tid, og forklarer det hun ser, men gir deg selv muligheten til å se din frie vilje, noe jeg setter enorm pris på, og anbefaler 100%!!!

 

Hilsen Moon.

13.07,2023

 

I en vanskelig og tung periode i livet har Hilde Karin hjulpet meg å se mine styrker og muligheter.

Hun ser det bakenforliggende, og med sine evner og klarsyn og leser hun din situasjon veldig godt.

Hun har hjulpet meg å stake ut kursen, og gitt meg håp og troen på meg selv tilbake. Nå er jeg på et mye bedre sted, og har troen på fremtiden.

Anbefaler henne på det varmeste.

 

Takk for hjelpen : )

Elly.

01.04.2023

 

Hei, jeg har nå snakket med Hilde Karin i snart halvt år, og vil virkelig anbefale henne på det sterkeste. Hun er varm og omsorgsfull person med humor og fin latter. Hun er ærlig, gir deg gode og tydelige svar. Hun er utrolig dyktig. Jeg har etter samtalene blitt veldig rørt. Har du ikke prøvd henne, så gjør det nå. Du vil ikke angre. Kommer til å fortsette å snakke med Hilde Karin.

Stor og varm klem med gode energier og kjærlighet til deg.

Hilsen Blomst

07.07.2021

 

Hilde Karin er en høyt verdsatt rådgiver og god samtalepartner for meg. Jeg får klare, konkrete tilbakemeldinger på spørsmål omkring relasjoner, arbeidsliv og generell navigering i livet, og gode råd for veien videre som gir motivasjon og pågangsmot. Det jeg liker godt med Hilde Karin er at hun er en trygg og god samtalepartner som hjelper meg å finne ro, og oversikt over egen situasjon.

Hun er en fantastisk ressurss med sine evner og faglige kunnskap.

Dyktig og seriøs og et godt medmenneske.

-Vibeke

Tilbakemelding 02.11.2020

 

Fantastisk dame! Er helt "spot on" og ærlig. Hun er varm og kjærlig, så du føler virkelig ro under samtalen. Livsgnist og roen er tilbake. En virkelig Livsgnist! Anbefales på det sterkeste!

17.02.2021

Hilde Karin har vært min samtalepartner i over et år nå. Jeg hadde prøvd ut en god del psykologer og NLP coacher før jeg traff riktig, hos Hilde Karin. Mitt ønske var å få prate med en fagperson og et menneske som ville meg godt, noen som faktisk var engasjert og interessert i mitt liv og mine utfordringer. Første samtalen med Hilde Karin var nesten "sjokkerende" , og jeg følte med en eneste gang at hun skjønte meg og kunne lese meg og mine utfordringer. Intuitivt og med hjelp av tarotkort kunne hun se hva som plaget meg, og som medmenneske med et genuint ønske om å hjelpe andre, så kom hun med relevante råd og god læring om hvordan jeg kan se annerledes på situasjonen og løse den. 

 

Jeg opplever at Hilde Karin brenner for å romme mangfold og møte mennesker med respekt, nysgjerrighet og åpenhet. Hun er trygg, godhjertet men på samme gang tydelig og ærlig. Hun hjelper meg og respekterer meg som den jeg er, er der for meg når jeg trenger hun og på samme gang så har jeg med tiden utviklet meg som menneske. 

 

Våre samtaler har foregått over telefon, men jeg kjenner at hun har et god kontroll over mine behov, med tanker, kropp og følelser, når vi prater. Fleksibiliteten betyr også mye for meg, Hilde Karin er tilgjengelig og jeg får som oftest, alltid time på dagen, uansett tidspunkt. Noe jeg setter ufattelig stor pris på. 

 

Hvis jeg skulle beskrive Hilde Karin med tre setninger, så blir det slik: 

 

Menneskekjenner og genuint glad i alle sine kunder. 

Et menneske med god intuisjon, som aldri slår feil. 

Tilgjengelig og faglig-profesjonell.  

 

Mvh

 

Christina 

38 år

15.12.2020

Screenshot_20201215-151428_Messages.jpg
Elsk deg selv først

Tilbakemelding 04.12.2020

Hilde-Karin er veldig flink. Allt hon sa til meg har stemt til fullo.

Hade en telefonsamtale før veiledning. Hon snakka om ekonomiska besvær i mitt arbete på føretaket jeg jobbar på og nu har jeg blivit varslad om permittering i januari. Even om at min gutt komer at ta meget mer kontakt etter et tag  og han kommer og vilje møte meg igjen og nå vil han det.

Og mange stjerner til Hilde-Karin før hennes ærlighet og hennes glad skratt som gjorde meg glad og fikk even energi av henne vid samtalet. Blev meget piggare og gladare. Mange dager at det er vanskligt og se på meg ,men hon hade ikke någre vanskligheter med det. 

Takk igjen Hilde-Karin før et meget givande samtal 

Screenshot_20200729-172243_Messages.jpg

(Healing på distanse / fjernhealing)

 

Jeg er en kunde hos Hilde Karin og er en meget fornøyd kunde. 

Hilde Karin er flink, nøye og er ekstremt flink med folk.

Hun er alltid tilstede og ærlig, jeg ser frem til mange samtaler til med denne damen. 

 

Hilsen anonym men fornøyd kunde. 

 

Feedback medial vägledning

Att få komma i kontakt med Hilde-Karin var för mig en bekräftelsestation för mina inre sanna känslor och tankar jag bar på. Jag frågade om framtid inom mitt arbete samt min nuvarande livsrelation. Ibland behöver jag ett bollplank och det är mycket svårt att finna någon att diskutera och få svar om min innersta känsla är rätt och det kan jag med stor glädje säga att det jag själv kände bekräftade även Hilde-Karin till 100% Hilde-Karin du utvecklade det även mina frågor på djupet och det var verkligen intressant. Detta glädjer mig mycket att få ett svar/bekräftelse att jag lyssnar på min soul och dess viskningar. Det mest intressanta och roliga var att jag fick ett sms (ett kvitto) en dag efter mitt samtal med Hilde-Karin från den kvinna jag har relation med. Där framkom Hilde-Karin klarsyn till fullo gällande min relationsfråga. Tack från djupet av mitt hjärta Hilde-Karin du är fenomenal och ren och sann ljusbärare och en god vägledare med dina svar du får från Kosmos! Önskar dig även allt gott! Kramizz fra Sverige :-)

For en dame du er, som å snakke med en gammel god venninne, de som vet det meste om meg. Fantastisk at det var du som ble den første klarsynte jeg kontaktet. Helt utrolig hvor treffende du er i beskrivelsene av mine!
Så godt å få avklart bekymringer. Mulig jeg har små problemer i forhold til andre, men for meg var det til å gå utover nattesøvn. Du ble min livbøye i dag, lett å snakke med, var helt på banen med en gang. Og så klar og rett frem i talen, ikke til å misforstå budskapet. Sånn liker jeg. Kommer nok til å ringe ved en seinere anledning. You made my day. Tusen takk!!

 

Hege

Samtalene mellom meg og Hilde Karin har vært Omega for meg! Nesten litt redd for tanken om at jeg ikke hadde blitt introdusert for henne! Det hadde vært forferdelig haha uff. Men jeg har vel selv funne meg frem til henne etter de mange samtalene jeg hadde med min frisør ( Camilla) der hun selv hadde vært i kontakt med Hilde. Tok jammen meg noen år før jeg turdet å oppsøke en klarsynt. Føler meg heldig først og fremt! Men jeg har vel egentlig i mange mange år og som liten ønsket å komme i kontakt med det åndelige og spesielt med en klarsynt. Det var på en måte et mål jeg hadde i livet. Måle nådd! :D Uansett når jeg hører mine egne veninner snakke om hvor trist de har blitt pågrunn av en fyr eller jobb osv så tenker jeg bare at de burde ta kontakt med Hilde Karin. Ikke alle som tror på det. Jeg ønsker bare mine venninner det beste i livet. Og sammen kan vi ha det fantastisk og frisk sammen. Så jeg har anbefalt de til å ta kontakt, men de gjør som de vil. Jeg kan jo nesten ikke tvinge de heler haha Noen av de hadde virkelig hatt godt av det! :D Jeg er i allefall ekstremt overveldet over alt dette her! Om folk lurer.. så er mitt svar; Ja! folkens dette er på ekte! Så ekte som overhode er mulig å komme. Så ekte som å få vann i tryne. Dette er rett fra naturen sin side! Og vi er en del av det. Da er jo det naturlig ikke sant? Som dyr i naturen. ;) Tusen takk Hilde Karin. Du er en vakker sjel og dette kan du! ;D

 

Thank you!

Hei!:)

Tusen,tusen takk for at du hjalp hunden min,han viser ingen tegn til smerter og tåler jeg berører foten uten at han skriker. I tillegg har han vært svært aktiv på tur idag,mye løping og ingen halting. Jeg og bamse er deg evig takknemlig!:) Jeg kjenner ham også såpass godt at jeg merket det var noe 'på gang',ingen tvil om at det virket,du er veldig flink!

Hevelsen i labben hans er også forsvunnet.

 

Renate

Av alle klarsynte jeg har snakket med skiller Hilde-Karin seg ut. Går ikke rundt grøten. Tør å svare på de du egentlig lurer på. Ærlig når det gjelder kjærlighet som vi alle ønsker svar på. Ikke bare snakker om ting for å overtale meg om sine evner, men får meg til å tenke på hva som egentlig betyr noe. Setter ting i  perspektiv og er meget treffsikker. Jeg bruker henne som en bekreftelse i mitt liv. Hun ser ofte hva jeg tenker og når man ser hele bildet, blir livet ikke så konkret, men mere spennende.
De føles som å snakke med en som har kjent meg lenge. Og ikke minst ser på tingene med humor og får meg alltid til å se lysere på livet etter en samtale.

Er evig takknemlig for den hjelp jeg har fått.

Caroline

Hilde-Karin, er pedagogisk, flink til og lytte, rett på sak, uredd og full av empati og forståelse. Hun navigerer gjennom mine og våres utfordringer, setter seg inn i mine saker og kommer med tydelige og konkrete råd om hvordan man kan hjelpe seg selv med å komme seg opp og frem igjen. Hun har sterke evner til og se og forstå det aller mest komplekse i livet og hun er en trygg havn når det blåser som mest. Jeg har lenge vært kunde hos hun og jeg kommer nok aldri til og stoppe å benytte meg utav hennes kompetanse. Hvis du søker en profesjonell, diskret, sterkt faglig og dyktig samtalepartner så er Hilde-Karin min sterkeste anbefaling, til deg. 

 

Tusen takk for all hjelp og ikke minst forståelse du har gitt meg. Jeg er evig takknemlig for at du stiller opp for meg og sist men ikke minst så er du en av de råeste damene jeg noensinne har pratet med. Du er kul og inspirerende. 

 

Mvh 

Otto 

Feedback, tilbakemelding

Blomster er også en fin tilbakemelding.

Så tusen takk :-)

Jeg benyttet meg av Hilde Karin sin tjeneste når jeg følte at energinivået mitt var på vei nedover og jeg ikke klarte stoppe det. Våknet oftere og oftere med en følelse av tomhet og tristhet. Var så uvant for meg å føle det slik, jeg som er så PÅ. Ny startet bedrift, sjonglerte mellom 3-4 jobber, mann og barn. Livet er jo bare så spennende! Så kom alle disse vanskelige følelsene, jeg forstod ingenting og kjente meg maktesløs. En morgen jeg våknet var alt enda tristere enn før. Jeg nektet  å ha det slik, så jeg ringte Hilde Karin. Det var så godt å kunne ha et annet menneske å snakke med. En som kunne SE og fange opp mitt energinivå og hvilke blokkeringer jeg slet med. Hun stilte spørsmål som gav meg refleksjoner og som utfordret meg til å ta nye valg. Hun gav råd og tips om hvordan jeg kunne ta et skritt frem og bli kvitt blokkeringene i meg. Det har nå gått 3 uker, og energinivået har snudd!! Det ble ikke gjort over natten, det er jeg som må gjøre jobben og ta gode valg for meg. Hilde Karin  gav meg det lille dyttet jeg trengte og hun styrket troen på meg selv! Jeg kan virkelig anbefale Hilde Karin, hun er klok, seriøs og treffsikker.

 

Anita

Ville bare innom og si tusen takk Hilde-Karin
Dagen i dag har vore helt fantastisk, etter at du reiste fikk jeg ånden føre meg og begynte å vaske vinduer og plattingen utenforbi ytterdøren. Normale dager for meg er at jeg legger meg nedpå etter at min datter har gått på skolen og der ligger jeg ett par tre timer, deretter er jeg nede på kontoret til jeg skal lage middag og da har jeg som regel så hodepine at jeg igjenn må legge meg nedpå.
Har ennda ikke etter at du var her hatt hodepine og det er første gang på en uke at jeg kan gå en dag uten:) God helg til deg:-)

 

Nina 

Huset var helt rart før du renset det, t.o.m lysene i garasjen slo seg på av seg selv, lys som kun tennes når porten åpnes! Det skal ikke være mulig at de tennes uten at porten åpnes,men det gjorde de. Mamma ble livredd! Ofte hørte vi hamring med hammer i huset, jeg hørte tusling ved sengen min og mye annet rart!

Det er stille nå og mamna er trygg og rolig. Moren min sier huset er helt stille og fredelig etter du hjalp henne. Hun er ikke redd mere,og nå har t.o.m niesen min overnattet der for første gang på evigheter!

Alle bankelydene er borte,alle tuslelydene, hamring i veggene og alle skikkelsene mamna så før.

Alt er borte. Du er kjempeflink.

Mamma har ikke hørt noen lyder eller sett noe etter du renset. Huset er fredelig, helt fantastisk!

 

Nordnorge

Døtrene mine hadde fortalt i flere år om skygger i huset, og de har aldri vært helt komfortable med å være hjemme alene. Jeg tok dem dessverre ikke på alvor før de de ble så store at jeg skjønte det måtte ligge mer bakom. Jeg fikk kontakt med Hilde Karin i slutten 2013. Hilde Karin kom hjem til oss og fant fort ut at vi ikke «var alene» i huset. Vi hadde to ekstra beboere; en i kjelleren og en på loftet. Dette stemte også med det som døtrene mine hadde fortalt. Jentene mine mente det var roligst i 2.etasje. Hilde Karin renset huset for oss og vi hadde en lang samtale med henne om hva hun hadde sett og gjort. Det var godt for yngste datteren å snakke med henne om opplevelsene sine. Hilde Karin kom tilbake etter et par uker. Beboeren i kjelleren ville ikke slippe taket, men etter andre besøk forsvant også han. Huset ble mye «lysere» etter at Hilde Karins besøk og utryggheten jentene hadde følt tidligere forsvant. Jeg mente selv at jeg ikke hadde merket noe til at vi hadde besøk men da de forsvant, og spesielt i kjelleren, ble det mye lettere å puste der nede selv for meg. Stemningen ble lettere og lysere. Det er vanskelig å forklare, men skulle vi få besøk flere ganger tar jeg kontakt med Hilde Karin med en gang. Vi er veldig glad for hjelpen vi har fått.

 

Bente, Bergen

bottom of page