Healing

Healing

 

Healing kan ha en positiv effekt på så mange tilstander og her er en liste jeg har satt sammen av tilbakemeldinger fra mennesker som har vert hos meg.

 • avstressende

 • økt energi, får tilbake gnisten

 • indre glede

 • balanse og harmoni

 • innsikter om deg selv

 • demper uro og angst

 • få tilbake selvfølelsen

 • minsker påvirkninger av belastende situasjoner

 • bedre søvnkvalitet

 • forløser gamle tankemønster og trosystemer

 • økt intuisjon

 • føler at man endelig er seg selv igjen

 • forløser sorg

 • jording

 • balanserer tankekjør

 • smertestillende

 

Jeg er godkjent healer og kaller meg energiarbeider som jeg føler er et mer dekkende ord.

Min oppgave under behandling er å skape flyt i dine energifelt der hvor jeg kjenner eller ser blokkeringer.

Å oppsøke en healer eller energiarbeider, vil være gunstig når man står fast i livet, er stresset, når man går i ring og ikke finner løsninger, sliter med for mye tenking og urealistiske høye krav til seg selv m.m.

 

Selvfølgelig er det mennesker som booker en time for å få "spa-healing" som ønsker seg en timeout og nyte den behagelige følelsen og overskuddet en healingtime kan gi.

 

Meningen med healing kan være er at du selv får muligheten eller hjelp til å hente frem dine egne ressurser som du ikke bruker. Healing hjelper deg til å håndtere gamle mønstre og temaer som du er klar for å gå inn i, løse opp og gi slipp på. Healing er en effektivt måte å håndtere mentalt stress på. Som energiarbeider vil jeg under en behandling også jorde deg. Å få jording betyr at du vil føle at du kommer tilbake inn i kroppen og du kan kjenne indre ro igjen.

Med for mye tenking og urealistiske/urimelige forventninger til seg selv, mister man ofte kontakten med resten av kroppen fordi tenkingen tar all ens oppmerksomhet.

Healerens oppgave er å føre hjerte, sjelen og kroppen sammen i harmoni igjen.  I en travel hverdag oppholder mange seg mest i den mentale tilstanden og glemmer kroppen den emosjonelle delen av oss. For å få tilgang på egen intuisjon behøver kropp, sinn og sjel være i balanse. Ma må kunne tillate seg å dagdrømme. Det er en naturlig form for meditasjon og den er gratis. Å være i naturen er healende i seg selv.

 

Energiarbeid kan ofte ha en rensende effekt på hele vårt system så det er viktig å drikke vann etter en behandling

(gjerne før også).

Healingprosessen vil gå litt smidigere da.

Det er ikke uvanlig å bli oppmerksom på prikkende følelser i kroppen din, en temperaturendring (i kroppen eller i rommet), og / eller en dyp følelse av velvære hvor du kan føle at kroppen din er flytende eller vektløs.
Klienter har opplevd mange fordeler med healing, inkludert et redusert behov for smertestillende medisiner.
En del kan også finne trøst og aksept i tider med sorg, samt å få tilbake energien i en mental og emosjonell belastende tid.

 

Et godt tips dersom du har barn som er urolige eller en partner eller venner som er stresset; gi dem en god fotmassasje.

Det roer tankene/tankekjør og søvnen blir mye mye bedre.

 

 

FJERNHEALING

Fjernhealing er en annen form for energiarbeid. ​​En slik behandling utføres ved at vi avtaler et tidspunkt for når behandlingen skal skje. Jeg anbefaler at du slår av telefoner, datamaskiner o.l. før behandlingen starter. Tenn gjerne et lys og finn en behagelig stilling å ligge i. Energien går dit den skal og arbeider med det du trenger hjelp til.

Igjen er det viktig å drikke vann ettersom healing har en rensende effekt på kroppen. Sovner du under en behandling er det ekstra bra.

 

AURA

Som energiarbeider leser jeg din aura.  Jo mer i harmoni og balanse vi er jo større eller vidt strekker auraen seg. Motsatt, krymper auraen vår når vi ikke har det bra med oss selv. Tanker so; jeg er ikke flink eller bra nok, jeg fortjener ikke, burde, skulle ha gjort, eller; alle andre er mer verdt, mer vellykket, flinkere, penere enn meg- setningene som kverner rundt, gjør at auraen vår krymper. Med andre ord når vi ikke er snill med oss selv. I kontakt med en energiarbeider eller healer, vil auraen, under behandling, utvide seg igjen. Det kjennes behagelig når det skjer. Vi kaller det "å komme i balanse" og det gjør at man føler seg mye bedre etter en behandling.

Auraen vår søker alltid etter å strekke og utvide seg. Det er dens naturlige tilstand. 

TRANCE HEALING METODE
Trance Healing er en videreutikling av tradisjonell healing.
Healing er hvor personen som er healeren, fungerer som en kanal for helbredende energier, slik at denne energien kan strømme gjennom healeren til pasienten. Jo mer healeren er i stand til å tilpasse seg healingenergiene, jo dypere er den helbredende effekten.
Den helbredende energi vil passere til klienten ved at healeren plasserer sine hender lett på eller over klientens kropp.
 

Arthur Findlay College, Adresse: Stansted Hall, Burton End, Stansted CM24 8UD, Storbritannia, Tlf.nummer: +44 1279 813636

Med Trance Healing tuner healeren seg inn på åndeverden på et mye dypere plan. Dette gjør at healerens hjelpere eller guider fra åndeverden kan komme veldig nært inn i healerens aura. Jo dypere nivået av trance jo nærmere er hjelperne fra  åndeverden i stand til å komme inn i healerens aura. Healeren lar deretter guidene/hjelperne i åndeverden kanalisere healingenergi og de kan bruke healerens armer og hender til å utføre helbredelsesarbeidet.
 
Trance healing kan være svært gunstig som et supplement til tradisjonelle medisinske behandlinger. Det er viktig å vite at healing ikke er ment å erstatte noen form for medisinsk behandling.
Fjernhealing , healing på distanse
Healing på distanse
 
Behøver du fjernhealing?
Send meg en mail om hva du trenger hjelp til så avtaler vi en tid det passer å sende healing.
Pris kr 750,-
HK_Bygdanytt_1.jpg

Har du et kjæledyr som er syk?

Jeg sender gratis fjernhealing til kjæledyret ditt.

Send meg en mail om du ønsker fjernhealing.

SALVIE

Husrensing

HUSRENSING

Med rensing av hus får man bort paranormal aktivitet på en effektiv måte.

En del opplever at deres hjem har tunge energier. Noen opplever at det skjer uforklarlige ting i hjemmet. Dersom man er sensitiv for energier generelt, så kan tunge energier gjøre at man kan slite med trøtthet, dårlig konsentrasjon, hodepine og man kan føle seg nedstemt og kraftløs uten grunn. Ofte har huset/leiligheten/stedet en historie som skaper et "avtrykk" energimessig og dette er det sensitive mennesker og barn føler på seg.

Husrensing er egentlig healing av hjemmet for gamle energier og blokkeringer som måtte ligge der fra før. Som healer renser jeg dette bort ved hjemmebesøk eller på distanse.

Jeg holder til i Bergen for de som ønsker en husrensing.

Bor du lenger unna så gjør jeg gjerne dette på distanse.

Ta gjerne kontakt på mail her for info og avtale.

healing
Trance Healing