Healing

kan hjelpe for så mange ting og her er en liste jeg har satt sammen av tilbakemeldinger fra mennesker som har vert hos meg.

- avstressende

- økt energi

- indre glede

- balanse og harmoni

- innsikter om deg selv

- demper uro

- få tilbake selvfølelsen

- minsker utfordringer under omstrukturering og forandring på arbeidsplassen

- bedre søvnkvalitet

- forløser gamle tankemønster og trosystemer

- økt intuisjon

- føler at man endelig er seg selv igjen

 

HEALING

Jeg er godkjent healer og kaller meg energiarbeider som jeg føler er et mer dekkende ord.

Min oppgave under behandling er å skape flyt i dine energifelt der hvor jeg kjenner eller ser blokkeringer.

Å oppsøke en healer eller energiarbeider, vil være gunstig når man står fast i livet, er stresset, når man går i ring og ikke finner løsninger, sliter med for mye tenking og urealistiske høye krav til seg selv f.eks. Selvfølgelig er det mennesker som booker en time for å få "spa-healing" som ønsker seg en time out og nyte den behagelige følelsen og overskuddet en healingtime kan gi.

Meningen med healing kan være er at du selv får muligheten eller hjelp til å hente frem dine egne ressurser som du ikke bruker. Healing hjelper deg til å håndtere gamle mønstre og temaer som du er klar for å gå inn i, og løse opp og gi slipp på. Healing er også en effektivt måte å håndtere mentalt stress på. Som energiarbeider vil jeg under en behandling også jorde deg. Å få jording betyr at du vil føle at du kommer tilbake inn i kroppen og du kan kjenne indre ro igjen.

Med for mye tenking mister man ofte kontakten med resten av kroppen fordi tenkingen tar all ens oppmerksomhet.

Energiarbeid kan ofte ha en rensende effekt på hele vårt system så det er viktig å drikke vann etter en behandling

(gjerne før også).

Det gjør at healingprosessen vil gå smidigere.​

 

Et godt tips dersom du har barn som er urolige eller en partner eller venner som er stresset; gi dem en god fotmassasje.

Det roer tankene og søvnen blir mye bedre.

 

 

FJERNHEALING

Fjernhealing er en annen form for energiarbeid. ​​En slik behandling utføres ved at vi avtaler et tidspunkt for når behandlingen skal skje. Jeg anbefaler at du slår av telefoner, datamaskiner o.l. før behandlingen starter. Tenn gjerne et lys og finn en behagelig stilling å ligge i. Energien går dit den skal og arbeider med det du trenger hjelp til.

Igjen er det viktig å drikke vann. 

 

AURA

Som energiarbeider leser jeg din aura. Jo mer i harmoni og balanse vi er jo større eller vidt strekker auraen seg. Motsatt, krymper auraen vår når vi ikke har det bra med oss selv. Tanker som, jeg er ikke flink eller bra nok, burde,skulle ha gjort, eller; alle andre er mer verdt, flinkere, penere enn meg- setningene som kverner rundt, gjør at auraen vår krymper. Med andre ord når vi ikke er snill med oss selv. I kontakt med en energiarbeider vil auraen, under behandling, utvide seg igjen. Det kjennes behagelig når det skjer. Vi kaller det "å komme i balanse" og det gjør at man føler seg mye bedre etter en behandling.

Auraen vår søker alltid etter å strekke og utvide seg. Det er dens naturlige tilstand. 

278660_136810056403909_309325_o.jpg

Arthur Findlay College

Adresse: Stansted Hall, Burton End, Stansted CM24 8UD, Storbritannia

Telefonnummer: +44 1279 813636

TRANCE HEALING
Trance Healing er en videreutikling av tradisjonell healing.

Healing er hvor personen som er healeren, fungerer som en kanal for helbredende energier, slik at denne energien kan strømme gjennom healeren til pasienten. Jo mer healeren er i stand til å tilpasse seg healingenergiene, jo dypere er den helbredende effekten.
Den helbredende energi vil passere til pasienten ved at healeren plasserer sine hender lett på eller over pasientens kropp.
 
Med Trance Healing tuner healeren seg inn på åndeverden på et mye dypere plan. Dette gjør at healerens hjelpere eller guider fra åndeverden kan komme veldig nært inn i healerens aura. Jo dypere nivået av trance jo nærmere er hjelperne fra  åndeverden i stand til å komme inn i healerens aura. Healeren lar deretter guidene/hjelperne i åndeverden, kanalisere healing energi og de kan bruke healerens armer og hender til å utføre helbredelsesarbeidet.
 
Det er ikke uvanlig å bli oppmerksom på prikkende følelser i kroppen din, en temperaturendring (i kroppen eller i rommet), og / eller en dyp følelse av velvære hvor du kan føle at kroppen din er flytende eller vektløs.

Klienter har opplevd mange fordeler med denne type healing, inkludert et redusert behov for smertestillende medisiner. Klienter kan også finne trøst og aksept i tider med sorg, samt å få tilbake energien i en mental og emosjonell belastende tid.

 

 

Trance healing kan være svært gunstig som et supplement til tradisjonelle medisinske behandlinger. Det er viktig å vite at denne form for healing ikke er ment å erstatte noen form for medisinsk behandling.

Navn *

Mail: *

Tlf.nr:

Melding

Healing på distanse
 
Behøver du fjernhealing?
Send meg en mail om hva du trenger hjelp til så avtaler vi en tid det passer å sende healing.
 

Har du et kjæledyr som er syk?

Jeg sender gratis fjernhealing til kjæledyret ditt.

Send meg en mail om du ønsker fjernhealing.

164650774895056458.jpg

Mine behandlinger erstatter ikke fysisk

eller psykisk behandling hos helsevesenet men er ment som et supplement.

 

 

 Krystaller og steiner som beskytter mot tunge/negative energier

           Blodstein                                                     Svart turmalin                                    Røyk kvarts

Hjelpetelefoner

 

Kirkens SOS (Døgnåpen) Tlf: 815 33 300

 

Kirkelig ressurssenter for mishandlede kvinner Tlf: 22 54 86 56

Mental Helses Hjelpetelefoner (døgnåpent) Tlf: 810 03 339 / 810 30 030

 

Angst-ringen (mandag 18-20 og onsdag 10-13 og 19-21)Tlf: 22 22 35 30 

 

SMISO Hordaland, seksuelle overgrep Tlf  55 90 49 90