top of page

Klarsyn
Det tredje øyet

PINECONEIND1.jpg
PINECONEIND1_edited.jpg

Klikk på bilde

Konglen har i tusenvis av år vert symbolet for pineal kjertelen eller det tredje øyet.   

Konglekjertelen, epifysen eller pineal organet er en endokrin kjertel omtrent på størrelse med en halv ert.

Den sitter som en utvekst over mellomhjernen. * klikk på bildene over.

Konglen symboliserer klarsyn, evner, telepati, kontakten med med ditt høyere selv, Gud, universet og alt som er. 

Derfor sier vi at alle er født med evner og at alle har tilgang og muligheter til å bruke disse aktivt.

En sunn pineal gir også god søvn.

Det er mange grunner til at denne blir sløvet ned og vanskelig å bruke. Fluor som er i tannkrem f.eks. er et stoff som sløver ned pinealens potensiale og til slutt ødelegger den. Andre tilstander som forstyrrer tilgangen på egen viten eller intuisjon er stress, terror, nød, fattigdom, tidsklemmer, bekymringer, tankekjør ikke bra nok, urimelige eller urealistiske forventninger o.s.v.  er i veien for innsikt og harmoni og hindrer oss i å benytte konglekjærtelen. 

Motsatt vil meditasjon, kontakt med naturen og stille sinn fremme evner som vi alle har. Harmoni og balanse er optimale omstendigheter for alle typer menneskelige inntrykk. Det beste tipset jeg kan gi er å ha tillit til det du får av informasjon når du mediterer og er avslappet. Mange kontakter meg for å få bekreftelse på egen oppfatning av en situasjon og trenger kun en bekreftelse på at en bruker sin egen tilgang på informasjon. Tenking er det som oftest skaper tvil hos oss. Tenking er ment å brukes til det mer praktiske siden i livet. 

 

Etter hvert som informasjon kommer ut, om hvem vi er som mennesker og hva vi er i stand til, forstår vi at denne kunnskapen har vert undertrykt i like mange tusen år. For eksempeI har tarot kort vært forbundet med det mørke eller svart magi. I vår historie har vi bl.a. heksebrenning som et ledd i undertrykkelsen av naturlige evner. En skremsels taktikk, (med tilhørende programmering), for å oppnå kontroll på menneskers evner til å bruke intuisjon/klarsyn, healing, telepati, spådomskunst. Med andre ord vår egen naturlige dømmekraft eller magefølelse og heller gi sin kraft og avgjørelser til enheter utenfor seg selv. 

Media lager mer og mer plass til denne delen av oss med ulike programmer og serier. Dette gjør det mer naturlig å snakke om og kjenne på den spirituelle delen av det å være menneske. 

 

I moderne tid kommer flere og flere kvinner og menn "ut av skapet" og ønsker å bruke sine evner til hjelp og støtte til de som trenger det eller forstå seg selv bedre. Mange melder seg på spirituelle kurs av ulike slag og oppdager fort mestring. Ganske enkelt fordi evner ligger latent i oss alle. Det er en del av det å være menneske. 

Vi som jobber med dette har en kanskje større interesse enn vanlig for å utvikle evner vi allerede har. Mange spør hvordan får man inn informasjon? Vi lever i et univers av informasjon. Vi kan bruke internett term og kalle universet for "skyen". Evnen til å innhente informasjon varierer men dette er tilgjengelig for alle som åpner opp for denne muligheten. Utfordringen er ofte tillit til det man tar inn.

Mange kunder som tar kontakt for en reading får gjerne bekreftelser på det en intuitivt kjenner på eller vet i sitt stille sinn.   

Heksesteinen

Heksesteinen

Heksesteinen, nasjonalt minnesmerke over ofrene for hekseprosessene i Norge, avduket 26. juni 2002 på Nordnes i Bergen.

På bilde: Thoh tarot stokk

kurs

Tidvis holder jeg kurs i tarot reading med klarsyn.

Klikk her for å lese mer eller klikk på bilde.

Screenshot_20220415-163027_Telegram.jpg
bottom of page