unconditional-love-note-300521.jpg

 Velkommen til hildekarin.no

 

 

Flere og flere oppdager hvor nyttig og givende en konsultasjon med klarsyn kan være.

På tilbakemeldinger fra kunder hører jeg ofte at en samtale har vært avstressende, kunder har fått økt energi, indre glede, flere innsikter om seg selv, økt selvfølelse, fått klarhet rundt en vanskelig situasjon i arbeid eller privat, en god støtte i en utfordrende fase i livet, innsikter om egen intuisjon, bare for å nevne noen.

Mitt spesialfelt er mellommenneskelige relasjoner av både privat og forretningsmessig karakter, spirituell utvikling og selvutvikling.

 

Velkommen til en samtale.

Mvh Hilde-Karin

Jeg støtter Dyrebeskyttelsen Norge Bergen og Hordaland  med min grasrotandel og jeg håper at jeg kan inspirere andre til å gjøre det samme

Du kan enkelt støtte med å sende SMS:

Grasrotandelen «988 712 698» til 60000

TEMA JEG BELYSER OG TJENESTER JEG TILBYR

JOBB OG KARRIERE
PERSONLIG UTVIKLING
RELASJONER
KJÆRLIGHET
SPIRITUELL UTVIKLING
HEALING
For deg som ikke har anledning til å besøke klinikken tilbyr jeg healing på distanse. ​​En slik behandling utføres ved at vi avtaler et tidspunkt for når behandlingen skal skje. Jeg anbefaler at du slår av telefoner, datamaskiner o.l. før behandlingen starter. Tenn gjerne et lys og finn en behagelig stilling å ligge i. Energien går dit den skal og arbeider med det du trenger hjelp til. Ta gjerne kontakt via mail for nærmere avtale.
LIVSVEILEDING
HUSRENSING
HUSRENSING

Med rensing av hus får man bort paranormal aktivitet på en effektiv måte. En del opplever at deres hjem har tunge energier og dersom man er sensitiv for energier generelt så kan tunge energier gjøre at man kan slite med trøtthet, dårlig konsentrasjon, man miste gnisten helt enkelt og man kan føle seg nedstemt og kraftløs uten grunn. Ofte har huset/leiligheten en historie som skaper et "avtrykk" energimessig og dette er det sensitive mennesker føler på seg.
Bor du lenger borte enn
Show More
LondonReal-scaled-900x206.webp
Screenshot_2020-07-03 Arnaklinikken(2).p
KJÆRLIGHET