20201202_002721.jpg

  Velkommen til hildekarin.no

 

 Flere og flere oppdager hvor nyttig og givende en konsultasjon med klarsyn kan være.

På tilbakemeldinger fra kunder hører jeg ofte at en samtale har vært avstressende, kunder har fått økt energi, indre glede, flere innsikter om seg selv, økt selvfølelse, fått klarhet rundt en vanskelig situasjon i arbeid eller privat, en god støtte i en utfordrende fase i livet, innsikter om egen intuisjon, bare for å nevne noen.

Mitt spesialfelt er mellommenneskelige relasjoner av både privat og forretningsmessig karakter, spirituell utvikling og selvutvikling.

 

Velkommen til en samtale.

Mvh

Hilde-Karin

Jeg støtter Dyrebeskyttelsen Norge Bergen og Hordaland  med min grasrotandel og jeg håper at jeg kan inspirere andre til å gjøre det samme

Du kan enkelt støtte med å sende SMS:

Grasrotandelen «988 712 698» til 60000

TEMA JEG BELYSER OG TJENESTER JEG TILBYR

JOBB OG KARRIERE
RELASJONER
LIVSVEILEDING
KJÆRLIGHET
PERSONLIG UTVIKLING
SPIRITUELL UTVIKLING
FJERNHEALING
Show More

Gaia medlem

Gaia tilbyr den største online kilden med bevissthetsutvidende videoer - over 8000 informative og opplysende filmer, originale programmer, yoga og meditasjonskurs og mer du ikke finner noen andre steder.

Originale serier

Gaia produserer dusinvis av eksklusive, originale serier om emner du ikke finner i de vanlige mediene - universets natur, eldgamle visdom, uforklarlig, alternativ helbredelse og mye mye mer.

Prisvinnende dokumentarer og filmer

Gaias bibliotek med tusenvis av kritikerroste dokumentarer, inspirasjonsfilmer og tankevekkende shorts tilgjengelig når som helst og hvor som helst.

Yoga og meditasjonskurs

Hundrevis av yoga- og meditasjonskurs for å få fleksibilitet, energi og bedre søvn undervist av ekspertlærere. For hvert nivå, fra nybegynner til avansert.

Se på hvilken som helst enhet

Bruk samme konto og medlemskap for TV, stasjonær PC og alle mobile enheter. I tillegg kan du laste ned videoer til enheten din for å se offline offline senere. www.gaia.com

images.png

BitChute er en nettbasert tjeneste for deling av videoer som bruker peer-to-peer-teknologi. Selskapet ble grunnlagt av Ray Vahey, som har beskrevet BitChute som en måte å unngå sensur og fjerning av videoer av etablerte tjenester som YouTube. Den første videoen på BitChute ble lagt ut 3. januar 2017.

https://www.bitchute.com/

itnj.png
PERSONLIG UTVIKLING